Інфрачервоні обігрівачі


 

Системи опалення будинків залежать від їх архітектурних особливостей. Будинки, розташовані за межею міста, мають автономне опалення. Це може бути котел, бойлер, http://gorvozduh.com.ua/ik-obogrevateli/ що працює на різних видах палива і підтримуючий необхідну температуру в будинку.
У містах системи опалення багатоквартирних будинків часто перебувають в зношеному стані, запас палива може бути обмежений, тому опалювальний сезон не завжди вчасно починається. Тому потрібно організувати правильний і надійний монтаж опалення в квартирі або будинку. Автономну систему опалення для кожного будинку встановлювати недоцільно і дорого, та й вона не зможе обігріти весь будинок.
Системи опалення багатоквартирних будинків бувають двох видів: лежаковие і колекторні. Лежаковая являють собою горизонтальну установку теплопроводу в підвалі будинку. У цю установку врізаються внутрішньоквартирні стояки, обладнані запірною арматурою. Таку систему потрібно контролювати і регулювати температуру, особливо при низьких температурах повітря.
У будинках, де є колекторна система опалення, на кожному поверсі встановлений колектор. Він має автоматичну систему контролю, тому кожна квартира будинку рівномірно прогрівається